Dét der betyder noget her, er evnen til at være tilstede med sit fulde nærvær og finde modet til at dele hvad der er vigtigt - lige nu.

Mit arbejde er gennem årene bla. blevet mere og mere specificeret omkring mandens (selv)-udvikling. Jeg har derfor en bred erfaring med mænds problemstillinger ift. fokus på målsætning, parforhold, dating, mening, arbejdsliv, sexualitet, faderroller osv.

Med den erfaring “om mænd” ser jeg at begreber som nærvær, retning og bevidsthed ofte giver god mening i vores samtaler. Og det at begynde at arbejde med elementer, som autencitet, integritet, seksualitet kan give klarhed og forståelse for egne længsler, benspænd og behov.
Dette er en del af min erfaring for, hvad der for alvor starter “bevægelsen” mod varig forandring.

Disse samtaler er ikke nødvendigvis en “klassisk” coach,- eller terapisession”. Ofte er samtalen en blanding af coaching, mentoring samt ærlig, maskulin og respektfuld feedback.


Jeg siden 2012 faciliteret mænd i grupper (mandegrupper).

På disse udviklingsforløb er mænd i alle livsaldre og fra alle steder i livet. Fælles for dem er at de ønsker nye vinkler til at takle hver deres udfordringer i livet. Det være sig skilsmisse, ledighed, stress, eller “bare” lysten og modet til at genfinde sig selv og deres ståsted i verden og/eller parforholdet.

Når jeg samler mænd til en workshop eller et forløb er jeg altid bevidst om at dette kan etablere en særlig energi eller stemning. På den måde bliver det nemlig muligt at spejle sig i andre mænds livshistorier, og derved kommer en naturlig refleksion om vores eget liv.
Det de også har få med hjem er den sjældne oplevelse at have deltaget i et åbent og ærligt fællesskab. Et fælleskab hvor status, alder osv. på ingen måde er er i spil.

Dét der betyder noget her, er evnen til at være tilstede med sit fulde nærvær, og turde dele hvad der er vigtigt, lige nu.

Forslag til Mandegruppeaften for etablerede grupper.

Bliv klogere på hvorfor du valgte eller vælger partner som du gør.
Vi bruger en aften på at arbejde med hvorfor parforholdet er en fantastisk udviklingsmotor og spejl på alt det gerne vil ændre os dig selv – hvis du kunne – helt selv.

Tanker – Flow – Bevidsthed
Vi dykker ned i hvorfor praksis er essentielt til at skabe vedvarende ro og nærvær i livet.
I får metoder og forståelse med hjem til hvordan I kan forebygge mod stress, modløshed og manglende overblik. 

Sæt en retning i livet
Tænk stort og find ud af hvad der virkelig motiverer dig.
Kom i gang med at skabe det liv du drømmer om skal fylde resten af din tid her på jorden.
Bliv klogere hvad det er spænder ben for dig på en regnvejrsdag.

Mandegruppeforløb:

Skyggearbejde
3-4 aftener
Bliv klogere på dine positive og negative skygger og vend dem til dine styrker.
Disse aftener er enormt stærke for hele sammenholdet i gruppen og er gode til at ruske nyt liv i en gruppe der måske er gået lidt i stå.

Dit parforhold
3-4 aftener
Få bedre styr på din del af konflikt-mekanismerne i dit parforhold eller i den kærlighedsrelation du ønsker at skabe.
Derudover kommer du ved hjælp af dine erfaringer fra kærlighedslivet i kontakt med skjulte aspekter af dit potentiale. Det potentiale som du længes efter at folde ud i dit liv.

2½ dag – en weekend

Deluxe – design det liv du drømmer om 

– – – – 

Mens Walk
Her er mulighed for at lave cirkler, meditation, arbejde med retning osv. samtidig med at vi bruger naturen, bålet og den åbne himmel til at integrere det hele på en ny måde.
Lad os tage en snak om hvad netop jeres gruppe vil have med på sådan en weekend.
Jeg kommer også gerne og arbejder med jer i et sommerhus, el. hvis i ikke lige er til “friluftsliv”.

BESTIL TID